KİMYA BÖLÜMÜ 2023-2024 BAHAR DÖNEMİ ARAŞTIRMA SEMİNERİ II POSTERLERİ SUNULDU

Öğrencilerimiz, Araştırma Semineri-2 dersi için hazırlamış oldukları posterler ile araştırmacı yönlerini sergiledikleri etkileyici bir sunumu gerçekleştirdi. Çeşitli konularda hazırladıkları posterler ile bilgi ve bulgularını paylaşma fırsatı buldular.

Poster sunumunda, öğrenciler bilimsel araştırmalarını görsel ve anlaşılır bir şekilde sunarak katılımcıların ilgisini çekmeyi başarmışlardır. Bu etkinlik, öğrencilerimizin akademik gelişimlerine katkı sağlamakla kalmayıp, onların sunum becerilerini ve topluluk önünde konuşma yetilerini geliştirmiştir.

Poster sunumu sonucunda bölümüzdeki hocalarımızın oylamasıyla;
Poster birincisi, Prof. Dr. Oktay ARSLAN danışmanlığındaki Onurcan ÖZDEMİR,
Poster ikincisi, Doç. Dr. Adem ERGÜN danışmanlığında Ayşe Hatun POYRAZ,
Poster üçüncüsü, Prof. Dr.Mehmet DOĞAN danışmanlığında Berrin Zeynep AĞAÇ olmuştur.

Öğrencilerimizin bu başarılı çalışmaları, gelecekteki akademik ve profesyonel yaşamları için önemli birer adım olmuştur. Katkı sağlayan tüm öğrencilere ve rehberlik eden öğretim üyelerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.